Garpenbergs Herrgård AB

Dalarnas län

Information

Garpenbergs Herrgård AB är ett av många verksamheter som finns i Hedemora. Det är nämligen den kommunen som Garpenbergs Herrgård AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Garpenbergs Herrgård AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-09-24.

Garpenbergs Herrgård AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2001-06-15. Men sedan 2001-09-24 så har Garpenbergs Herrgård AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Garpenbergs Herrgård , 776 98, Garpenberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Garpenbergs Herrgård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0225-22207.

Hedemora arbetar för att verksamheter som Garpenbergs Herrgård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Garpenbergs Herrgård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva konferens-, hotell- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Garpenbergs Herrgård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Garpenbergs Herrgård AB och det är följande personer, Sandberg, Maria Elisabet som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundh, Karin Margareta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Runsvik, Per Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Runsvik Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Garpenbergs Herrgård AB är 556612-5604.