Bengt Rylander Konsult AB

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Bengt Rylander Konsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hedemora här finns det många olika Aktiebolag. Bengt Rylander Konsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Hedemora jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Bengt Rylander Konsult AB är momsregistrerat sedan2002-11-21 och har organisationsnummer 556613-0190.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-8995522 alternativt besöka eller skicka post till Bengt Rylander Konsult AB på följande adress Jonstorpsv. 79, 263 71, Jonstorp.

Bengt Rylander Konsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-11-21.

I Bengt Rylander Konsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Yvonne Christina som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva annonsförsäljning samt handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper, tillverkning och försäljning av konsthantverk, utbildning avseende konsthantverk, uthyrning av stallplatser, lämnande av konsultationer inom dessa branscher samt bedriva med detta förenlig verksamhet.