Swedish Design Luxury Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Hedemora finns det ett Aktiebolag som heter Swedish Design Luxury Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Swedish Design Luxury Aktiebolag i Dalarnas län. Hedemora är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Swedish Design Luxury Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-11-28 och det finns flera verksamheter som är det i Dalarnas län.

Sedan 2001-09-13 så har Swedish Design Luxury Aktiebolag varit registrerat. Idag är Swedish Design Luxury Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hedemora.

Vill man komma i kontakt med Swedish Design Luxury Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Åshemsv. 2, 776 32, Hedemora. Vi ni istället prata med Swedish Design Luxury Aktiebolag så kan ni göra det på 076-1110170.

Bolaget skall bedriva e-handel med svenska kvalitets produkter inom konst, smycken, ur och inredning. Uthyrning och försäljning av fastigheter, utveckling av Internet applikationer samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Westholm, Klas Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Bengt Staffan Andreas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Jan Nils Bertil som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Nilsson, Hans Joakim som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Swedish Design Luxury Aktiebolag har 556615-7193 som sitt organisationsnummer.