Barkborren Fast Food AB (Lappens Vägkrog)

Dalarnas län

Information

I Hedemora finns det ett Aktiebolag som heter Barkborren Fast Food AB (Lappens Vägkrog). Det finns flera företag som liknar Barkborren Fast Food AB (Lappens Vägkrog) i Dalarnas län. Hedemora är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Barkborren Fast Food AB (Lappens Vägkrog) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-08-05 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 2002-01-08 så har Barkborren Fast Food AB (Lappens Vägkrog) varit registrerat och sedan 2002-08-05 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Barkborren Fast Food AB (Lappens Vägkrog) Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hedemora.

Vill man komma i kontakt med Barkborren Fast Food AB (Lappens Vägkrog) så kan man gör det genom att posta ett brev till Österbyv. 19, 776 33, Hedemora. Vi ni istället prata med Barkborren Fast Food AB (Lappens Vägkrog) så kan ni göra det på 0225-13150.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och caféverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Borgert, Arne Torbjörn som är född 1980 och har titeln VD, Borgert, Arne Torbjörn som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Erik Staffan Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Kerstin Inger Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Olhans, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Revisor, E Olhans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Barkborren Fast Food AB (Lappens Vägkrog) har 556620-6222 som sitt organisationsnummer.