Restaurang Topuz AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Restaurang Topuz AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hedemora så är Restaurang Topuz AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Hedemora arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hedemora och i Dalarnas län. Redan 2006-08-31 så skapades Restaurang Topuz AB och verksamheten är har F-skattsedel Restaurang Topuz AB har haft det sedan 2006-10-26.

Restaurang Topuz AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-26

556710-1406 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hedemora.

Just nu är Restaurang Topuz AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Restaurang Topuz AB så går det att nå dem via telefon på 0225-63336 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Restaurang Topuz AB är Tosun, Ali Yasar som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Yesil, Kemal som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eriksson, Lars-Erik som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .