Rälsen Transport Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Rälsen Transport Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hedemora. Det är nämligen den kommunen som Rälsen Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rälsen Transport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-07-30.

Rälsen Transport Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2007-07-05. Men sedan 2007-07-30 så har Rälsen Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ö. Järnvägsg. 27 B, 776 35, Hedemora. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rälsen Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0225-14971.

Hedemora arbetar för att verksamheter som Rälsen Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rälsen Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra transporter.

Firmatecknare för Rälsen Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rälsen Transport Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Lars Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Iverlöv, Lars Joel som är född 1986 och har titeln Suppleant, Olhans, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Revisor, E Olhans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rälsen Transport Aktiebolag är 556734-3529.